Σας ενημερώνουμε οτι μπορείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα που αγοράσατε, λαμβάνοντας υπόψη σας τα παρακάτω:

  1. Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή τηλεφωνικά στο 2102381222, για να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας να επιστρέψετε τα εμπορεύματα. Ο λόγος ή οι λόγοι επιστροφής δεν μας είναι απαραίτητοι.

  2. Η επιστροφή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

  3. Τα εμπορεύματα επιστρέφονται μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αλλοιωθεί και βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία (συσκευασία, εγγύηση, καρτελάκια, απόδειξη κτλ).

  4. Εάν τα εμπορεύματα συνοδεύονται με κάποιο ή κάποια δώρα, θα πρέπει να επιστραφούν και αυτά.

  5. Σε περίπτωση εμπορευμάτων που έχουν προσαρμοστεί στα μέτρα σας, όπως Βέρες ή Δαχτυλίδια, η επιστροφή δεν είναι δυνατή. Μπορείτε όμως να μας τα αποστείλετε μόνο για περαιτέρω τροποποίηση του μεγέθους.

  6. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με την ταχυμεταφορική εταιρεία Speedex, ενώ το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει εσάς.

  7. Σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας κατά την μεταφορά επιστροφής, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

  8. Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς των εμπορευμάτων μετά την χρήση τους, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αναλαμβάνουμε το servis προς τις αντιπροσωπείες, με κόστος μεταφοράς, ανταλλακτικών και εργασίας που θα επιβαρύνει εσάς.

  9. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε την επιστροφή εμπορευμάτων, σε λογαριασμό που θα μας αποστείλετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.